woensdag 30 april 2014

Dag 28, rust.....

Vandaag was een rustige dag. uitgeslapen in het hotel aan de overkant, ingecheckt in het HolidayInn, tassen opnieuw ingepakt (lees effectiever), dutje gedaan vanmiddag en uit eten geweest.

Symbolisch is de dag zo verlopen:


Wat een schatje he?

Er zal na deze dag even geen update komen. We vertrekken morgen rond half 10, en komen vrijdagmorgen rond half 9 aan. Voordat we thuis zijn en alles een beetje op de rit hebben zal het vrijdagavond cq zaterdagmorgen worden.

Statistisch:
- met camper gereden: 3700 mijl, dat is 5950 km
- met auto gereden: zo'n 422 mijl, dat is 675 km

Samen is dat 6625 kilometer, en dat is wel te voelen. Ik ben moe van het rijden, en daarom vanmiddag niet meer gereden. Ik wilde nog wat foto's maken in Vernon en Wanda zou dan lekker in het hotel blijven, maar zoals al gezegd had ik er de fut niet meer voor om nog 100 mijl te rijden en daar bijna 3 uur voor nodig te hebben in de middagdrukte.

We hebben een prachtige 4 weken gehad en ontzettend veel gezien en meegemaakt. Het is mooi zo en een klein beetje heimwee hebben we wel. Het is goed zo en we willen ook wel weer graag naar huis. Alles weer rustig laten bezinken en nagenieten, de dagelijkse dingen weer oppakken zoals school (Layla) en werk (ik) en de dagelijkse dingen (Wanda). En natuurlijk missen we ook onze kinderen, ouders en zus plus familie alsmede onze vrienden en kennissen.

We zien elkaar hopelijk vrijdag. Laters!

1 opmerking:

 1. hey layla papa en mama
  wij missen jullie ook en vinden het ook weer supper fijn dat jullie morgen weer terug zijn

  zo als je al schreef jullie missen ons de kids en fam....
  ach ja erik voeld ze wel beetje buiten gesloten. .hihi hij staat er niet bij en zij dus ook al missen ze mij niet dan....

  hoopelijk kunnnn wij van het weekend eventjes aan komen voor eeb kop koffie en bij praten over jullie vakantie
  en ook even samen fotos kijken

  als jullie thuis zijn bel mij dan gerust even op mijn mobiel

  mis jullie en hoor van jullie dikke jus en knuffel voor layla
  en zie jullie snel weer

  xxxxliefst shannon&erik

  BeantwoordenVerwijderen