maandag 4 juli 2011

4 Juli 2011 deel 2

Hallo allemaal,

Zo, we zijn inmiddels op weg met onze vakantie 2011. Na de bak koffie fluks naar de gate. Boarden kon vanaf 12.30 uur dus we waren zeker op tijd. Naast ons stond de AirbusA330-200 van Air Berlin al klaar:


Staan we in de rij, drukt zich een heerschap tussen onze rijen die blijkbaar de businessclass boarding had gemist. Hij had honger want zoals je ziet met een grote pizza op stap. Toen ik echter goed keek, nog eens keek en nog eens zag ik wie het was; Eric Roberts, de acteur en broer van Julia Roberts!:


 Ik wilde nog wat zeggen maar de beste man zag er niet uit dat hij in een erg goed humeur was. Och, het is ook maar een mens, nietwaar? Wat hij echter in Duitsland gedaan heeft? U mag het zeggen!

Na het boarden onze plaatsen opgezocht en onszelf geinstalleerd. Voor Layla werd na de start een mooi babybed geinstalleerd:


Tijdens de vlucht kregen we een maaltijd geserveerd. Ook dat is natuurlijk niet wat je thuis gewend bent maar slecht was het zeker niet:


Het uitzicht is natuurlijk niet slecht in zo'n vliegtuig. Hier uitzicht op de Hudson baai bij Groenland:


Net daarvoor Ijsland, en daarna natuurlijk Canada en Amerika. Er hangen allemaal mooie monitoren in het vliegtuig die mooi laten zien waar het vliegtuig zit op dat moment. Begonnen op 10,5 kilometer stijgen we later naar 11,5 km. Hoog he?:


Later, zo'n 2 uur voor het einde van de vlucht krijgen we nog een koude maaltijd (je). Ook die is niet slecht en stilt de honger. De dag begint tenslotte al behoorlijk lang te worden:


Naast Layla ligt nog een baby, en als je heel goed kijkt ligt er ook nog een meisje op de grond.....:


En rond 01.00 uur onze tijd en 16.00 uur plaatselijke tijd is het zover: LA, USA!!:


Na de landing is het eerste wat je tegenkomt na de "slurf" dit bord:


Daarna moeten de koffers opgehaald worden in een erg drukke hal:


Maar eerst door de dounae. We waren al wel gewaarschuwd dat ze erg nors en onvriendelijk zijn en raad eens; het is nog waar ook! Toch, in al zijn norsheid, besluit een ambtenaar ons voor te laten als hij ziet dat we een baby bij ons hebben. Gelukkig! Na vingerafdrukken raps de bagage ophalen. Alles komt netjes over de band behalve kinderwagen en maxi-cosi.... shit, waar zijn die? het blijkt bij navraag dat die grote dingen aan de andere kant van de hal neergezet worden om ze daar op te pikken. als we dat gedaan hebben door naar de laatste douanecheck die helemaal probleemloos en vlotjes gaat. Nu zijn we dan ook echt aangekomen op ons reisdoel; Amerika!!:


Met een shuttle zijn we naar ons hotel gebracht, het holiday Inn LAX. Dat had lopend echt niet gegaan....... We hebben 2 kamers met dubbele bedden, dus slapen zal vannacht zeker geen probleem worden. Layla wordt nu net gevoed en opgefrist, en daarna zijn wij aan de beurt. Eerst eens zien dat we wat versnaperingen kunnen bemachtigen!

Later!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten