maandag 21 maart 2016

Vertrek en aankomst!

Hallo luitjes,

Vandaag was dan de grote dag van het vertrek voor onze 3e keer Amerika. Vanmorgen was ik al ver voor de wekker wakker. Kwart voor 3 moesten we opstaan maar een uur eerder lag ik al rond te koekeloeren. Na het hele ritueel vertrokken we rond tien voor 4 naar Roelofarendsveen waar de auto geparkeerd moest worden. Daar op tijd aanwezig en rond 6 uur stonden we netjes op Schiphol.

Ook hier verder probleemloos door de douane en netjes op tijd vertrok ons vliegtuig om kwart over 9 van de gate. De vlucht verliep voorspoedig met weinig turbulentie. Ook de kleine meid heeft zich prima vermaakt al sloeg de verveling van de lange zit toch toe aan het eind. Rond jullie avondtijd van 6 uur (10 over 2 hier) landden we op Chicago O'Hare. Douane en bagage gingen met lichtsnelheid, alleen moesten we ruim 40 minuten wachten totdat we mee konden naar het Best Western hotel.

Daar zitten we nu lekker. Het is plaatselijk bijna half 3 s'middags. Lekker zonnig, wel koud. We doen rustig aan, gaan straks lekker eten en vanavond houden we ons rustig. De dag begint weer vroeg rond 6 uur voor aankleden en ontbijt.

U hoort van ons!










Greetz, Ronald, Wanda en Layla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten