zondag 1 april 2012

Gaan we misschien nog een keer?

Hoi luitjes,

Afgelopen week toch weer wat aan het zoeken geweest op internet om te kijken of er een nieuwe trip in zit voor evt volgend jaar of dat jaar erop. Als ik verslagen lees, foto's zie of zelfs tv programma's waar plekken voorbij komen waar we geweest zijn begint het enorm te kriebelen. Dus op Facebook maar deze gedeeld:


Monument Valley... die konden we in 2011 dus niet doen. Achteraf stom, want met een nog iets betere planning en kennis hadden we het gewoon wel gekund samen met Bryce en Zion. Maar goed, het onbekende land en een kleintje mee, dat was net teveel van het goede....... vooral dat laatste was de onzekere factor hierin. Achteraf onzin, want van haar hebben we totaal geen last gehad. Integendeel, ze was hartstikke lief en gemakkelijk.

Dus; nieuwe plannen. Ik denk nu dat het mogelijk moet zijn te gaan met z'n drie├źn. De kleine en wij beide. Dan kan het eind Mei, begin Juni. En dan zijn de prijzen net wat lager als in Juli of Augustus. Ook zijn we aan het kijken naar een evt trip met het overbrengen van een nieuwe camper. Echter zit je dan begin Mei al daar, en dan kan het in de Chicago area waar je de camper ophaalt nog behoorlijk koud zijn. Sommige campgrounds zijn dan nog gesloten en gezien een kleintje aan boord is dat niet handig.
Kortom, genoeg vragen en tijd om dat uit te zoeken!

We houden jullie dus nog steeds op de hoogte!!

Grtz, Ronald Halma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten